Κάλεσμα της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας για συμμετοχή παραγωγών στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η Ionian Islands District participates in 6η OUTDOOR (EXPOTROF) Exhibition of Local Traditional Products φιλοξενώντας παραγωγούς από όλα τα Ιόνια Νησιά μας σε μια προσπάθεια στήριξης και προώθησης των τοπικών παραδοσιακών μας προϊόντων.

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στηρίζοντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην προσπάθεια αυτή, καλεί τους παραγωγούς των Νησιών μας να συμμετάσχουν στην 6η EXPOTROF που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό-Αθήνα, από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2018.

The συμμετέχουσες businesses από τα Ιόνια Νησιά θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα κάθε τόπου μας και να τα κάνουν γνωστά τόσο στην Ελληνική Αγορά όσο και στις Αγορές του Εξωτερικού.

Αν και έχει λήξει η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων (28/11/2018), κατόπιν επικοινωνίας μας με την ΠΙΝ οι παραγωγοί μας μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής in 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και να απευθυνθούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας που παρατίθενται στην Πρόσκληση της ΠΙΝ για περισσότερες πληροφορίες. Ακολουθεί η Πρόσκληση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και η Δήλωση Συμμετοχής. Επίσης επισυνάπτουμε και το Πρόγραμμα συμμετοχής στις επόμενες εκθέσεις τοπικών μας προϊόντων που συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια οποιουδήποτε φορέα συμβάλλει εποικοδομητικά στην πρόοδο και ανάπτυξη των νησιών μας και την ανάδειξη του Πολιτισμού μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΜΙΟΥ-ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ – ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ κάνοντας κλικ here.