5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας

Πλήρως ανανεωμένη, με νέες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων. Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες της. Η πανελλήνια απήχηση που καταγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια η διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ εδραιώνει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών.

Small producers with know-how, taste and vision, and Greek companies with a strong position both in the domestic and international markets, give potential "presence", recognizing the potential of EXPORTROF, which is a pole of attraction for all professionals in the Food & Beverage industry who insist ... Greek.

The 5η EXPOFOF raises even higher bar, investing in extroversion and fruitful business meetings. In the framework of the 5 Food and Drink Exhibition, the CONNECT EXTRAFOF will be held, where personalized business meetings will be held, enabling Greek producers to get in touch with representatives of major companies in the country as well as international markets. In addition, the EXPOROF Career Days will take place in the same venue, where representatives of large tourism and food businesses offer opportunities for professional activation to professional and well-trained students.

Επιπλέον, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει τέσσερις ημέρες «πλημμυρισμένες» με ασυναγώνιστες γευστικές εκπλήξεις: σπάνια προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις με καταξιωμένους ΣΕΦ και bartenders, σεμινάρια με κορυφαίους sommelier και διατροφολόγους, καθώς και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2018» σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων. Τέλος, οινοποιοί από κάθε γωνιά της Ελλάδος θα δώσουν το «παρών» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, καθώς εγκαινιάζεται η νέα της εξειδικευμένη ενότητα «Τα κρασιά της Ελλάδας». Πρόκειται για μια μοναδική οινική συνάντηση, η οποία θα αναδείξει τόσο τα ελληνικά κρασιά όσο και το σημαντικό έργο των τοπικών οινοποιών.

Με τη σφραγίδα της RM International

The organization of the 2018 EXPORTROF takes place this year RM International. Στα 26 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018: 26 – 29 Ιανουαρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ

TIME: 26/1: 12.00 - 21.30, 27-28 / 1: 10.00 - 21.30, 29/1: 10.00 - 17.00

www.expotrof.gr #expotrof18

Greek Republic
Ionian Islands District
ΓΡΑΦΕΙΟ ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΝΤΑΝΑ
PRIMARY SECTOR AND REDUCTION

Δ/ΝΣΗ :ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΈΡΚΥΡΑ, 13/11/2017
Τ.Κ. : 49 100
TEL .: 2661362310

INFORMATION: Myrto Alexakis

ΗΛ/ΚΟ ΤΑΧ/ΜΕΙΟ : [Email protected], [Email protected] , [Email protected]

Αγαπητοί παραγωγοί μας,

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο των ενεργειών και των δράσεων της για την ανάδειξη των προϊόντων που παράγει η Ιόνια Γη, προτίθεται και φέτος να συμμετέχει με περίπτερο στην 5η έκθεση της Εξποτρόφ ,η οποία διενεργείται 26-29 Ιανουαρίου 2018 (http://expotrof.gr/). Στο παρόν e-mail θα βρείτε επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής την οποία θα πρέπει να τη συμπληρώσετε και να τη στείλετε στο [Email protected] .

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα καλύψει από τον Προϋπολογισμό της τα έξοδα που αφορούν την βασική υποδομή του Περιπτέρου το οποίο θα φιλοξενήσει τα προϊόντα της Ιόνιας Γης, ενώ οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν επιβαρύνονται με τα λοιπά έξοδα της συμμετοχής στην Έκθεση (μεταφορικά, διαμονή, διατροφή, τυχόν επιπλέον παροχές που επιθυμούν από τους διοργανωτές της Έκθεσης κτλ).

To ensure your participation, the amount of 100,00 € which will be given as a Registration to the organizing company of the exhibition is required. The deposit should be made on the following items:

BENEFICIARY: E. MORFIRI LTD

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΨΕΩΣ

SWIFT:PIRBGRAA

5019047201072

IBAN: GR7501720190005019047201072

EUROBANK ΟΨΕΩΣ

0026.0523.37.0200035646

IBAN: GR740260523000037020003564

In your statement, state your name, your company name, and your participation in the PIN.

Για την άρτια και αποτελεσματική συμμετοχή της Περιφέρειας μας στην συγκεκριμένη έκθεση παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τη δήλωση συμμετοχής σας έως the Monday 27 November 2017.

Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών, εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα διεξαχθούν οι Ημέρες Καριέρας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Εκπρόσωποι κορυφαίων ξενοδοχείων και εταιρειών επισιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γόνιμες επαφές με επαγγελματίες αλλά και εκπαιδευόμενους Chef, Ξενοδοχειακούς και Τουριστικούς Υπάλληλους καθώς και με παραγωγούς της έκθεσης. Ως εκ τούτου, όσοι παραγωγοί επιθυμούν να κάνουν τέτοιου είδους συναντήσεις παρακαλούνται να αποστείλουν το προφίλ της εταιρείας τους (επωνυμία, ιστοσελίδα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Παρακαλούμε σημειώστε ιδιαίτερα ότι εξ’ αιτίας του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών των εκθετών ανά Περίπτερο, την οποία τηρεί η συγκεκριμένη Έκθεση, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά την συμμετοχή σας σε αυτήν. Κατόπιν τούτου οι Δηλώσεις Πρόθεσης Συμμετοχής σας θα πραγματοποιούνται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων [Email protected] και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2661362310 (υπεύθυνη επικοινωνίας: Μυρτώ Αλεξάκη).

Σας συνιστούμε να επιβεβαιώσετε και τηλεφωνικά μετά την αποστολή του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος την λήψη αυτού στο τηλέφωνο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης στον αριθμό 2661362310 μέσω του οποίου μπορείτε να λάβετε και επιπλέον πληροφορίες για την συμμετοχή σας εφόσον το επιθυμείτε. Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση και σε αναμονή της απόκρισής σας, σας ευχαριστούμε θερμά.

The ANTIPERIFEREIARCHIS

PRIMARY SECTOR AND REDUCTION

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΝΤΑΝΑΣ